dijous, 1 de maig del 2008

Què fem amb el nostre temps?

No sabem si convocar alguna mena de concurs interblocaire (és genial crear paraules a Internet) al més pur estil Alaquàs Parla o simplement abocar algunes de les reflexions que hem anat desant en les quasi tres setmanes que portem amb açò del tall de la C3. I és que viatjar i fer canvis de trens per arribar al treball, a més de fer-nos perdre temps, també ens fa perdre neurones. Pot ser serà allò de còrrer com una ànima que fuig del dimoni o les sessions de sol o pluja. No ho sabem però allò ben cert és que, des d'ací, volem proposar un passatemps: Què fer mentre esperem el metro a Sant Isidre. Així que ja podeu desvetllar a aquest post què feu vosaltres per minvar la sensació de crema de temps. Ací vos oferim algunes de les nostres:
  • Llegir i revisar tot allò que es troba a l'estació tractant d'obtindre nova informació: plànols, indicador d'arribada del tren, cartells...

  • Mirar el cementeri i meravellar-se del tamany que té. Després, pensar "quines vistes més fotudes tenen els veïns d'enfront".

  • Inspeccionar els principals trets de l'edifici d'enfront: veure quants tipus de colors tenen els tendals, comptar el nombre d'aparells d'aire condicionat, calcular quan van a florir els gesmilers del tercer...

  • Comptar la quantitat d'ajudants que Renfe i FGV han contractat per tal d'informar (tot i que aquesta ja no és possible, perquè sols tenien contracte de dues setmanes).

  • Fer hipòtesis al voltant del descampat de darrere de l'estació: "sóc al·lèrgic al pel d'animal, hi haurà rates?" o "si busque molt, pot ser trobe una moneda de l'época de Felip V?".

  • Tractar de furtar un 20 Minutos que algú ha deixat oblidat a una barana.
    Creuar al quiosc d'enfront i comprar un gelat, un paquet de pipes o el diari.

  • De veritat que la farmàcia té eixe horari? Mira, està bé saber-ho en cas de necessitat...

  • Voler anar a Terra Mítica (aquesta té nivell, sols apta per als que passen moltes hores esperant metros).

  • Projectar l'estat de situació fictici si no s'hagueren fet les obres: "ja estaria a l'Ajuntament?"

  • Revisar l'estat de les obres a la distància: doncs ja no queden travesses i el talud encara està sense moure...quines ganes de molestar.

  • Especular, amb dades reals o falses, sobre la durada de les obres. Frases com "a mi m'ha dit un cosí que tinc treballant a Renfe que s'oblidem del tren per a sempre" o "he llegit al periódic que Rita diu que tenen dos anys o els denunciarà" són genials per tal de crear polèmica.

  • Especular...pot ser alguna d'aquestes persones està darrere d'Alaquàs Parla, Fòrum Ciutadà, Alaquàs Foto Denuncia, La Quarta Torre, El bloc dels socialistes d'Alaquàs, Els Verds d'Alaquàs, el de Rubén Molina, el de Vicent Forment...òsties! Sí està ací al costat Vicent Forment!

  • Tractar de desxifrar les aturades de l'endemà. "Com que hauré d'esperar 45 minuts?".

  • Conspirar obertament per un lloc on seure. I tot just quan ho aconsegueixes, arriba el metro.

Feu alguna cosa més? No serà per qüestió de temps, que sé més d'un que li dóna temps a fer-se els dos sodokus de l'ADN mentre espera un tren de la línia 5. Paciència...i penseu que els propers dies no haureu de pensar en tot açó. Bon pont i ens veiem a la tornada.

7 comentaris:

Vicent Forment ha dit...

La veritat és que encara deurem de donar-li les gràcies a Renfe. Crec que els usuaris de la C3, serem dels valencians i valencianes que tenim més temps per pensar, reflexionar, llegir, escoltar la ràdio (Ràdio Alaquàs no).....

Quina barra tenen, el més desesperant és sense dubte la manca d'informació que tenim

Anònim ha dit...

Aquesta opció és molt bona:
"Especular...pot ser alguna d'aquestes persones està darrere d'Alaquàs Parla, Fòrum Ciutadà, Alaquàs Foto Denuncia, La Quarta Torre, El bloc dels socialistes d'Alaquàs, Els Verds d'Alaquàs, el de Rubén Molina, el de Vicent Forment...òsties! Sí està ací al costat Vicent Forment!"
A mi també em passa quan vaig passejant per Alaquàs i passa algú per el meu costat, de tant en tant pense "Este igual és algún dels que fan la blocsfera d'Alaquàs"

xerraire ha dit...

També podem lluitar per a que fiquen Wifi i poder conectar-se amb els portàtils a la blogosfera alaquasera. :-)

ascolti ha dit...

Jo quan vaig al tren pel matí també especule: "Este sabrà que forme part de la blogosfera alaquasera?"

Anònim ha dit...

Jo això ho faig quan vaig per Alaquàs. De quan en quan veig a algú que noem desquadra i pense, igual este és d'alaquasparla. Podria ser...

ascolti ha dit...

No, en serio.
Vull dir que quan vaig al tren, mire al que tinc al costat i pense:
"Què aquest no serà guaita?"

Anònim ha dit...

totes estes especulacions serien mes guais si ficareu una foto als blogs,,,,