dijous, 22 de maig del 2008

Ja arriben...o quasi!

Amb expectació, des de fa alguns mesos, esperem l'arribada dels nostres nous veïns. Com qui diu, fa ben poc unes naus industrials i un descampat ocupaven el que avui ja és una finca a bon ritme...Segurament la gent que viurà dins ja porta uns quants mesos fents plans (perquè el sorteig ja té algun temps) i l'Ajuntament també pensa en les contribucions que pagaran. Per cert que han pensat en tot i ja s'han instal·lat els contenidors soterrats (una bona idea, però un poquet prompte, i més tenint en compte que la gran majoria del poble encara els té en superfície).

Agafem el testimoni dels nostres companys d'Alaquàs Parla per veure si les VPO estan quasi acabades (és a dir, "molt avançades") o si realment els joves afortunats hauran de veure a casa dels pares les olimpiades. Pel que sembla, ja tenim cinc altures acabades i ens enfilem cap a la sisena (que pot ser ja estiga mig feta, ja que la imatge és de finals de la passada setmana). I sense voler ser massa optimistes, a aquesta obra no li queda molt més d'un any i poc. Pot ser entre unes coses i unes altres encara hauran de veure l'Eurocopa a la casa dels pares, però el que està clar que a finals del proper any serà diferent la història.

Clar, que un altre parlar és el de les següents VPO, les que ocupen l'antic recinte de Toval Japón al Camí Vell...Pot ser veuran les olimpiades, però de Londres 2012!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

las que estan entre camino viejo y cid (algunas) estan previstas que estén para verano de 2010

Anònim ha dit...

Sí... els edificis van a molt bon ritme, espere... però a quin ritme van els serveis per a les persones que viuran en estos habitatges?
Com va el Cremona? Fa falta un institut més? i altre centre de salut?
Podria continuar, però tots estos no paguen impostos, mentre que els habitatges VPT, VPO o la V qui siga sí que passa per caixa.
Construïm edficis, però no serveis.

Barri La Puríssima ha dit...

Bé, moltes gràcies al primer anònim per la seua puntualització...ho tindrem ben en compte.
Sobre el segon...completament d'acord. De fet si tenim els mitjans necessaris, en les properes setmanes trobareu un post on comparem el que va prometre el partit del que mai està al poble ara fa un any i el que s'ha fet.
Gràcies de nou per llegir-nos