dissabte, 31 de maig del 2008

Tot tornarà a ser com abans?

Darrerament estem publicant moltes notícies que, estrictament, no afecten exclusivament al nostre barri, sinó a zones properes. Uns bons exemples són les VPO, les obres de l'AVE o algunes coses curioses que hem trobat al Camí Vell de Torrent.

I precissament volem parlar d'això: a principis de setmana vam desdejunar amb unes obres misteriores, que ben bé ningú ens ha sabut aclarir. Pensàvem que es quedarien a l'altre costat del Camí, però han botat a la vorera més propera al casc urbà. De fet, ahir mateix ja havien començat les obres i una rasa havia aparegut al mig.

Molts pensareu que açò no té res de notícia...però volem fer una prova i juguem amb les cartes descobertes: quan acaben de fer les obres penseu que tot quedarà exactament com estava o, per contra, ho taparan amb ciment i prou? Perquè és prou significatiu que una avinguda que ha estat feta no molt més de fa deu anys haja de veure com s'excava i es fiquen parxes. La nostra sensació és que haurem de recuperar molt prompte aquest post...Ja ens agradaria haver de rectificar i dir que ens hem equivocat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo diria que també tinc la certessa de que no quedarà com abans. Esperem que ens ho conteu i felicitats pel blog.

Anònim ha dit...

Yo se de alguien que cobra cada vez que se abre una zanja...

Anònim ha dit...

Alaquàs parla... ja no parla, se tanca la paradeta.

Dewi ha dit...

Si, parece ser que es en serio. Han tenido que cerrar la paraeta.