dilluns, 12 de maig del 2008

Una distribució poc lògica

Si una cosa canvia al nostre barri són els contenidors. No és que varie el seu nombre, sinó la ubicació: quan te n'adones i vas amb les diverses bosses del fem no orgànic...ja no res és on era. En les darreres setmanes hem vist com han canviat de lloc alguns contenidors cap a situacions amb molt poc trellat.

I ja que algú ha decidit que canvien els contenidors de plàstics i cartó de lloc, també podria anar pensant en ficar més i en millor localització. I té molt de trellat: com podeu observar al mapa, a aquesta part del Camí Vell de Torrent no es veu ni un contenidor de residus especials, i això que un bon grapat de cases es troben de l'Avinguda de l'Horta cap ací, a més d'unes quantes fàbriques. Seria una meravellosa oportunitat perquè tots aquells que no reciclen "per gosseria" ho feren. Som realistes: sols uns pocs de nosaltres estem disposats a caminar 7 minuts amb una bossa plena de llandes o de papers quan va cap al centre del poble...la majoria opta per tirar-ho tot al mateix contenidor. I això, a és de ser poc adequat mediambientalment, genera altres problemes dels que parlarem prompte.

Per això, i amb molta senzillesa, volem fer una crida a qui corresponga perquè de debó recolze el reciclatge i ubique nous contenidors en llocs amb més seny. Mireu si demanem poc que no els volem ni soterrats...

1 comentari:

Anònim ha dit...

A vore si en un poc de sort vos fiquen més contenidors. Una altra cosa serà que els buiden!