divendres, 9 de maig del 2008

Imatge tranquil·la

Després de moltes entrades d'actualitat dura i prou reivindicatives...també és necessari trobar temps per a les imatges curioses. Per exemple, ací teniu una. Simplement capta les diferències entre l'antiga retolació de les plaques dels carrers i la nova.

Queda clar que la vella és la que trobem a la dreta, ja que sense imaginació no es pot llegir "Avinguda". A més podem trobar l'antic logotip del poble als senyals, és a dir, la façana de l'Ajuntament abans de la renovació. També es pot llegir "Vila d'Alaquàs", quan ara sabem que estem a una ciutat. Podem traure punta fins a un senyal...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ahora no importa el nombre,vila d'Alaquas.
Ahora lo importante es ajuntament d'Alaquas y el nuevo logo para distinguirse de todo lo anterior, ¿por que desaparece el escudo de la vila d'Alaquàs?.
Esto todo es para hacer distinciones y gastos inutiles en imagen corporativa, por que si algun dia cambia de partido el ayuntamiento cambiaran la imagen corporativa.
Lo facil que seria que se mantener el escudo de siempre, ahorrarnos gastos inutiles, que por lo que se ve no andamos sobrados de dinero.