divendres, 30 de maig del 2008

En ocasions veig doble...

Ens han arribat cants de sirena que diuen que el nostre Purissimet té un bessó i no el coneixia fins ara. Açò ens recorda massa a una notícia que va aparèixer la setmana passada en premsa. Més enllà de l'humor amb què tractem el tema, la realitat és que el Purissimet fet amb Illustrator per l'Ajuntament no té res a fer contra el nostre Purissimet original i cassolà fet, precàriament, amb Photoshop. Els que entenen de dibuix i disseny sabran de la diferència entre el dibuix vectorial i el de mapa de bits...però nosaltres llavors no sabíem massa del primer programa.

El nostre dibuix va nàixer com un homenatge als amigs d'Alaquàs Parla, ja que ens semblava simpàtic poder donar un tractament més distés a algunes notícies. I sense voler, s'ha convertit en la nostra signatura i imatge (cal mantindre l'anonimat). A més, portem unes quantes setmanes amb algunes reformes (de moment ens hem centrat en la signatura a les imatges i la creació de nous mapes i temes) i, aviat, presentarem una versió 2.0 de Purissimet.

No ens volem acomiadar sense fer una comparació directa entre l'un i l'altre. Per supost, tots són molt lliures d'incorporar els símbols públics del poble a allò que desitgen...però resulta "curiós" que ho facen amb alguns ara. Sempre ens preguntarem si ha estat una inspiració divina o una inspiració més bitacolera. Curiós...

3 comentaris:

ascolti ha dit...

És un plagi com una Casa (d'Exercicis)!

Anònim ha dit...

plagio, plagio, plagio!

Anònim ha dit...

Jajaja,,tu lo inventas, otros copian, y lo que es mas vergonzoso es que encima cobran por ello.
YO TAMPOCO ME CONFORMO!!!!