dilluns, 17 de desembre del 2007

Un nou amic...Purissimet

Fa temps que des d'aquest bloc som seguidors de tot allò que passa a Alaquàs, del que diuen els periòdics grans, però també aquelles publicacions quasi familiars. Ens agrada el poble, vaja. I amb la proliferació d'espais bloc, molt més. Tot allò que està viu a Alaquàs, té el seu aparador a la Xarxa: partits polítics, persones amb inquietuts, associacions...Tots volem contar la nostra, siga dit de pas.Açò dels blocs, com diem, és nou per aquestes terres i en aquests àmbits. Però la senzillesa ha permés que siga "normal". I en poc més d'un any han aparegut blocs i blocs: en 2006, Fòrum Ciutadà, un eix fonamental d'informació d'Alaquàs; i Vicent Forment, el primer polític a crear el seu espai personal. Ja a 2007, va arribar l'explosió: Ruben Molina, un polític que mescla la política i les vivències al seu espai; la Quarta Torre, amb notícies de primícia; Els socialistes d'Alaquàs, una miscelània política socialista; i, per últim, Alaquàs Parla, una oferta d'entreteniment i informació.
Per sort, tots ens influím, comentem, citem, vinculem, emprenyem i agafem idees. Cada bloc les desenvolupa com vol i qualsevol diria que hi ha talent de sobra per fer qualsevol cosa.
Doncs ara és el nostre torn. Ens sumem a Castellet, Lanjarito, Cremonetto, Aldaiet, Fervaseta, Ricardet...Molt més humil en pretensions...ací està Purissimet. Gaudiu-lo!