dimecres, 23 d’abril del 2008

Sonen trompetes

Sempre diuen que sols cal mirar un poc al nostre voltant per adonar-nos del que vindrà en un futur proper. I nosaltres hem notat aquesta mateixa setmana un fet que s'ha repetit -almenys que nosaltres hagem vist- un parell de vegades. Res d'intriga: un autobús dels taronges sense servei, d'eixos que pertanyen a la línia que ens apropa a Torrent i València, fora del seu recorregut, concretament per la part final del Camí Vell de Torrent. I no, no es tractava de cap situació peculiar, ni per obres, ni per la Fira del Porrat, ni per mercadet. A més, en una de les ocasions amb conductor, però en l'altra amb conductor i un home al costat que semblava prendre anotacions.

Pot ser estem davant l'anunciat tall de la nostra comunicació amb Torrent degut a les obres de l'AVE. O pot ser simplement ha estat una casualitat i es dirigia a les cotxeres. Però que conste que aquesta casualitat no l'havíem vista mai als quasi 15 anys que vivim a aquest indret, més enllà d'algun moment de Falles. Fem cas als indicis?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Uy qué poquito nos queda de la rotonda sin desmantelar. En menudo barrizal nos van a meter, total para que unos señoritos vayan en la mitad de tiempo a Madrid. Eso se llama visión de futuro!