diumenge, 6 d’abril del 2008

I demà açò?

Fa uns quants dies vam fer una projecció de durada de viatge, tenint en compte el problema afegit del canvi de tren, però oblidant alguns aspectes que pot ser sí siguen importants. D'una banda vam pensar que passar d'una estació a l'altra anava a ser ràpid, ja que ens han venut la moto de que estan "juntes". Doncs com magistralment hem vist en aquest post (sense cap tipus de dubte "el post del mes" en els blocs locals), les coses no són tan senzilles: els trens no arriben sempre a hora (excepte els que hem de perdre, que eixos sempre són puntuals), el viatge no sempre és curt i el pas de metros no sempre és tan freqüent com volem.

Però sembla que ens haurem d'acostumar a eixir de casa mig hora abans fins que uns o altres aconseguisquen traure alguna cosa de profit. Perquè des d'ací tenim seriosos problemes per creure que la Generalitat, el Govern central i els diversos ajuntaments de l'àrea metropolitana de València poden aconseguir alguna cosa de trellat, com ara el bitllet integrat.

I mentre es fiquen d'acord, la realitat és que demà mateix comencen a desmuntar les vies que molts vam emprar fins fa dos dies. I quasi sense creure'ns la història, aquest metro comença a ser el nostre nou amic (novament gràcies per la fotografia a l'amic que ens està il·lustrant aquest tema tan ferroviari). Demà pensarem el mateix? O haurem de buscar nous amics?