dilluns, 21 d’abril del 2008

Ens sumem també

Sols es pot qualificar com "impressionant" l'acollida que ha tingut tot açò de la Casita Blanca a la nostra blogosfera. Nosaltres mateixos hem de reconéixer que quan va eixir a la llum la polèmica, tant a Levante (gràcies a una meravellosa periodista) com a la resta de blocs germans del poble, vam adquirir coneixement de la gravetat.

Doncs com ha fet la majoria de la gent de bé d'aquest espai digital, sense importar -quasi- el seu color polític i atenent a qüestions de patrimoni, cultura i respecte al que som, ens sumem formalment a la Campanya Salvem La Casita Blanca. Agafem el logo que ja apareix a algunes webs i el fem també nostre.

Per no dividir els esforços, ens sumem a la campanya ja encetada i us remetem al que teniu, i tindreu, a llocs de gran qualitat com Fórum Ciutadà, Alaquàs Parla, Vicent Forment, Els Verds d'Alaquàs, Alaquàs Fotodenuncia, Rubén Molina... Tots ells, ja sabeu, teniu el nostre recolzament i seguiment. Som plurals i forts, no és suficient?

4 comentaris:

Vicent Forment ha dit...

Cada vegada en som més, entre totes i tots farem canviar d'opinió a l'equip de govern. Encara que li dolga a Toni Saura.

Anònim ha dit...

Buenas amigos del Barrio de la Purísima.

Agradecemos vuestra colaboración por esta causa y esperamos que hagais junto a nosotros el seguimiento de todo lo que acontece.

Así mismo os animamos a que paseis por el registro de entrada del ayuntamiento de Alaquàs a presentar alegaciones sobre el tema.

Entre todos seremos capaces de que la opinión de los políticos cambie, y escuchen a todo un pueblo.

Animar a todos a hacer alegaciones.

Os saludo un simple ciudadano más.

Fdo: Yo no me conformo.

Anònim ha dit...

Yo no me conformo propone:

Buenos días:

Otra idea... Podéis mandar un correo electrónico a vuestros contactos para animar a visitar la blogosfera y para que todo el que quiera y tengo un Blog o Web, incluya un post con el tema de la casita blanca, cuantos más seamos mejor.

Un ejemplo sería:

Buenos días, te invito a que visites la Blogosfera Alaquasera, y puedas conocer de primera mano las actuaciones que se están llevando a cabo sobre el propósito por parte del ayuntamiento de no proteger la llamada "Casita blanca". Puedes visitar posts en: alaquasparla, alaquasfotodenuncia, forumalaquas, barridelapurisima, elverdsdealaquas, rubenmolina, tonisaura...

Un saludo.

Anònim ha dit...

Ver últimas propuestas en Alaquas Parla.

Fdo: Yo no me conformo.