dilluns, 9 de juny del 2008

Plou, plou, plou...

Després d'uns quants anys agraïnt al cel tot allò que ens tirava en forma de precipitacions i maleïnt els mesos sense pluja, podem dir que el passat mes de maig ha estat un dels més generosos als darrers 25 anys en quant a aigua arreplegada a les nostres comarques. Açò ens complau i ens fa preguntar-nos si tindrà res a veure el titular del butlletí del PP d'Alaquàs, que en la seua edició de maig obria la portada amb un "Agua para todos". Des d'ací els encoratgem a que el seu proper butlletí obriguen amb alguna de les nostres reclamacions, a veure si els astres ens coincideixen una solució tan ràpida.

Qüestions de casualitat a banda, quan plou uns quants dies o de forma intensa, Alaquàs demostra que no està preparada per desaiguar tot el que cau, tal i com ja hem contat en alguna ocasió. Però no som els únics. Aquest matí, tant quan anavem a treballar, com aquesta vesprada quan tornàvem, l'aigua era la protagonista a la ciutat de València. I aquells que emprem diàriament el canvi de tren a Sant Isidre, hem de patir un bon tram sense cobrir (perquè la marquesina que han instal·lat és poc pràctica i ineficaç) i una estació de FGV amb poques possibilitats d'acabar sense banyar.

Per a aquells que heu patit aquesta situació durant les últimes setmanes, sabreu de què parlem. Per als que no...millor no comprovar-ho. Com a mostra deixem una imatge de la parada d'Hospital (la primera coberta després de Sant Isidre), amb poals per enlloc. A Sant Isidre caldrien uns quants poals més i un grapat de fulls de reclamació. Paciència i un eixugador...

3 comentaris:

Dewi ha dit...

Tenía unas fotos de la estación de Torrent con no menos de diez cubos... lastima que las he borrado por accidente... pero vamos parece que muchas estaciones están asi... incluso la de Torrent Avinguda que es practicamente nueva.

Barri La Puríssima ha dit...

Ya que dices eso...cuando se inauguró la estación de Aragón (línea 5) también tuvo problemas con las goteras. Un ingenioso titular de un diario gratuito de la época (El Micalet) titulaba: "Aragonteras", en letras grandes y bajo una imagen similar a esta. En fin...Un saludo y gracias por tu comentario!

Anònim ha dit...

PLOU POC PERÒ PER A LO POC QUE PLOU PLOU PROU