dissabte, 14 de juny del 2008

L'AVE avança a tot ritme (III)

Fa un parell de dies publicàvem una entrada en la qual comentàvem l'avanç de les obres de l'AVE en l'últim mes i ens mostràvem sorpresos per com havia canviat tot en tan poc de temps. Sens dubte és una grata notícia (que tot es fa tal i com està plantejat) i que desperta certa intriga entre alguns dels qui entreu cada dia a llegir-nos. Ens permetreu que ens centrem en aquesta obra, ja que sembla que en alguns mesos va a ser l'única que anem a tindre prop. Pot ser quan finalment el PGOU acabe el seu periple per l'aparador del Castell i s'hagen revisat totes les esmenes, podrem parlar de noves obres a uns quants metres del nostre barri.

Tornant al tema, val a dir que ahir mateix un lector del bloc, en un comentari, ens demanava fotos amb més de detall sobre l'obra. I, com som previssors, tenim moltes més fotos de les que publiquem (de fet, encara no hem decidit què farem amb totes elles, perquè és una llàstima que es perguen). En qualsevol cas, ací teniu dues imatges que pertanyen a les mateixes dates que les anteriors: la primera al 7 de maig, mentre que la segona al passat 12 de juny. Com no podia ser d'altra manera...l'AVE vola, tot i que esperem que sota terra.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies mil!

Barri La Puríssima ha dit...

Gràcies a tu...per supost, si algú vol que tractem algun tema, ens ho pot dir als comentaris o al nostre correu.

Anònim ha dit...

M'han dit q estan treballant de nit i tot, m'ho podeu confirmar? Teniu fotos?

Barri La Puríssima ha dit...

Hola! T'ho podem confirmar que és cert (almenys fa uns quants dies sí estaven amb llums). Tractarem de fer alguna fotografia, però no t'ho podem garantir...De totes maneres, si en algun moment ens voleu fer alguna comanda, envieu-nos un correu també (i així segur que no se'ns passa per alt). Una salutació!