dijous, 10 de juliol del 2008

Humor negre


Els ajuntaments són uns ens simpàtics, de veritat. A sovint miren per fer-nos la vida més fàcil als veïns i, quan no ho aconsegueixen, ens furten un somriure "amb totes les de la llei". Una vegada, recordem, algú ens va dir que a una habitació d'un carrer Major se seguia amb molta intensitat el que deien els blocs locals i, especialment, aquells que som lliures i sense lligam polític, però que no callem una del que ens envolta.
Vam pensar que qui ens ho va dir havia sobrevalorat el poder dels blocs. Perquè als ajuntament treballen persones serioses, amb corbates i tot, que no tenen temps per a aquestes coses. Que s'ho miren tot molt bé, però les coses amb importància. I sense sentit de l'humor. Però entrades com aquestes demostren que aquella persona estava errada.
La imatge que adjuntem correspon al Camí Vell de Torrent, totjust ací. S'estan iniciant unes obres junt a l'escola infantil Ciutat de Cremona i, tot i que no sabem què són, ens ha cridat l'atenció la tanca. Perquè a aquest lloc no hi ha carrer ni, afortunadament, veïns. Com a molt un antic cementeri...

1 comentari:

Anònim ha dit...

El que van a fer està clar... ampliar el Ciutat de Cremona. Per fer edificacions del vent és favorable, però per construir serveis públics la cosa canvi.
Els menuts del Cremona quan acaben passaran a l'Institut, però com ja estan acostumataa també serà en barracons. Molta edificació però pocs serveis. I els deures sense fer.