dimarts, 8 de juliol del 2008

Perduts

Si els nostres amics d'Alaquàs Parla estigueren entre nosaltres encara (com a bitàcola, s'entén), segurament farien una entrada semblant per fer notar la poca activitat de la blogosfera local a les darreres setmanes. Per supost, en alguns (tot i l'actualització d'última hora, amb una vessant molt "local") es nota la davallada més que altres. També ho hem notat -almenys en les nostres dades- en el nombre de visites i comentaris, així com la no aparició de personatges que donen nom i cognoms.
Benvingut siga l'estiu blocaire alaquaser i esperem que esteu preparant la tornada amb totes les forces...Des d'ací la nostra rotonda homenatge doblement impossible.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

encara que no escriga tots els dies, vos llegisc.

una sugerencia de un post nou es l'odissea que es converteix el anar al nostre poble vei torrent, en autobus,si algu es valent que vaja que vaja

Anònim ha dit...

Todo es por culpa de la calor y l'ordinador dóna molta calor.
S'esta millor en la platja.
Sobre que no s'escriu sobre temes locals moltes vegades és per no parlar tots del mateix.
Salutacions i gràcies pel treball que feu m'agradaria molt conéixer-vos .

Barri La Puríssima ha dit...

La veritat que sí donen calor els ordinadors...
Moltes gràcies als dos per llegir-nos i pels vostres comentaris. Aquesta entrada era un poc "humorística" i provocadora...
Al primer anònim podem dir-li que estem preparant un gràfic que explique "l'odissea".
Al segon, que també ens agradaria conéixer a la gent que ens llig, però som persones normals com qualsevol altres i tampoc tenim molts temes de conversa, sols queixar-nos :p.
Una salutació a tots, en qualsevol cas.