diumenge, 24 d’agost del 2008

Au d'estiu (VI)

Un amic ens va enviar el divendres aquesta imatge i, després de passar per retoc fotogràfic (no volia ser reconegut a l'espill retrovisor), la publiquem. Concretament es veu l'accident d'un camió que estava treballant en les obres de l'AVE, que va passar entre les 22h del dijous i les 8 hores del divendres. El camioner no ha tingut cap problema i això és el més important. Però accidents com aquest ens fan pensar algunes coses:
  • Si s'ha produit per una errada mecànica, que ha tingut molta sort (perquè tan prop del barranc podria haver provocat una desgràcia).

  • Si té a veure amb algun tipus d'errada humana, tal volta s'hauria de revisar si aquesta gent està treballant massa a estall, perquè els pressionen i temen perdre el seu treball.

  • Si hi ha cap incidència a la qualitat de l'asfalt que fa la carretera menys segura.
Però tot açò són conjetures. De moment, aneu amb compte pels trams on hi ha obres...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya foto más oportuna. Menos mal que no le ha pasado nada al conductor, yo creo que se habrá confiado de hacer tantos viajes...

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Si habría que plantearse en que condiciones trabajan estas personas para conducir tan rápido con estos dumpers.
Que inspecciones pasan para estar trabajando para empresas estatales cuantas horas realizan y si están dentro de ley.
Me parece que ninguna, que lo único que interesa es acabar antes de elecciones como siempre.

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que que sí que acabaran abans d'eleccions...diuen que per a 2010 s'inaugura (això són dos anys, com a molt!). Ja veurem...No més accidents laborals!!!!

Anònim ha dit...

Per què no fixeu a Guaita, Xerraire i Cia???
Tirem molt a faltar Alaquas Parla!!!
Encara que vosaltres no el feu malament per al vostre barri.

Barri La Puríssima ha dit...

Des d'ací volem fer una oferta laboral a qualsevol dels ex Alaquàs Parla. No cal que parlem de temes monetaris, perquè a Alaquàs no tenim cap problema amb ficar sous desorbitats si són merescuts :p! En fi, encara continuem confiant en el retorn d'Alaquàs Parla, amb altre nom i, pot ser, altra gent. Gràcies per llegir-nos!