dilluns, 18 d’agost del 2008

Au d'estiu (II)

El més important de l'avanç de les obres de l'AVE, sense cap mena de dubte, és la recuperació de l'enllaç amb el nostre poble veí. Com hem patit molts dels que tenim alguna cosa a fer a sovint a Torrent i escollim el cotxe, l'autobus, la bicicleta o el passeig per arribar-hi, teníem seriosos problemes. En les dos primeres formes multiplicàvem el viatge, però en les altres dos, era directament impossible. Ara, aquesta carretera mal asfaltada, amb una protecció dubtosa i d'un ample poc raonable ens torna a connectar des de fa alguns dies, cinc setmanes després de desconnectar-nos per l'altre costat. Ací està i gràcies...i diuen que al setembre tornarà la redona de La Puríssima.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina gran notícia que torneu! Jo entre tots els dilluns al blog i és molt agradable vore que torneu a l'activitat! Vinga, seguiu així. Per cert, quines fotos més boniques, tenen molt de color, encara que l'obra siga una masacre...

Anònim ha dit...

Supose que no diràs allò del color pel pati del Cremona...

Barri La Puríssima ha dit...

Bé, moltes gràcies pels dos comentaris, però no entenem del tot el darrer...El cas és que emprem fins a quatre càmeres diferents (dos d'elles, de mòbils) i la qualitat varia molt, tot i que tractem de nivellar les coses amb Photoshop. Com sempre, si voleu alguna imatge en especial, podeu demanar-la.

Anònim ha dit...

No és problema de les càmeres. El problema és el secarral que és el pati del Cremona, el qual pareix un autèntic desert (i no de les palmes)i faces la foto amb qualsevol càmera i per molt de photoshop mai podreu amagar tota la sorra que hi ha darrere. Tal vegada la nova versió de "Indiana Jones" la filmen a Alaquàs al pati del cremona buscant l'"arca perduda".

Barri La Puríssima ha dit...

Val, ara ja està clar...pensàvem que et referies a la foto i no a la situació. Està clar que aquests pobres xiquets estan creixent en un espai precari i tots sabem qui té la culpa. Entenem, és clar, que hi ha situacions temporals mentre hi ha obres...però val a dir que ací ni hi ha obres, ni hi ha situació temporal. L'única cosa que hi ha és falta de voluntat i, queda clar, eixe secarral marronenc. Gràcies per l'aclaració.