dimarts, 30 de setembre del 2008

Alcalde o/i secretari

I ara la gran pregunta, independentment del que diga el protagonista, és...cal que Jorge Alarte se centre al PSPV-PSOE i ens deixe oblidats als alaquasers o cal que Jorge Alarte se centre al PSPV-PSOE i ens tinga en compte?

La formulació d'aquesta pregunta és, com a mínim perniciosa per la nostra part. Perquè ací hi ha dos coses clares: el nostre alcalde no va a dimitir del seu càrrec com a edil (sempre ho ha dit i no veuríem lògic que comence a mentir tan prompte) i el nou secretari general dels socialistes valencians es va a centrar a la seua carrera cap a la Generalitat, deixant com a segon plat (més o menys ple) l'Ajuntament d'Alaquàs. Està clar que hi ha càrrecs polítics que uneixen moltes ocupacions i, un dels casos més cridaners és el d'Alfonso Rus. Aquest home, alcalde de Xàtiva i president de la Diputació de València, a més de president del PP a la província, té prop de 10 càrrecs de primera línia. I no en deixa cap. Això sí, tota la gent sap on està cada dia i és igual de visible que quan tenia sols un càrrec. Tal vegada és qüestió de voluntat.

El nostre amic Vicent Forment ja ha començat a fer una enquesta de futurs substituts d'Alarte. Què en penseu? Què en sabeu? Esperem a que la plana dels socialistes diga alguna cosa?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Volia compartir amb vosaltres una reflexió, i es que vaig veure les imatges del congres del PSPV i les intervensions de Jorge Alarte, i hem varen cridar dos coses l'atenció:
1.- El seu tó humild i de bona voluntat. ( i hem vaig preguntar? on esta el Alarte agresiu i prepotent del Plens municipals?)
2.- També hem doní conter de que el la seu did xicotet, no portaba el seu anell, que li dona més imatqe de "Cosanostra" (que no es vareu fixar ehh???)

Anònim ha dit...

Avui a la prensa ho ha deixat clar,en el forúm aixina ho diuen,continua d'alcalde,a primera hora al ajuntament i despres a Blanqueries,mes diners d'els alaquasers per a no ferla feina que te que fer, perque si delega la feina,que es baixe el sou,N0?.
Despres diuen que la gent esta descontenta amb els politics.

Anònim ha dit...

A mi m'han comentat que al congrés li havien cridat l'atenció a l'hora de posar-se prepotent o valent per aconseguir la secretaria general. També m'han dit que ara, li tocarà tornar els favors que li han fet alguns per tal d'aconseguir els seus objectius. Ja li han dit que no és ningú i que haurà de pujar amb l'ajuda d'uns i d'altres. Per tant, que es deixe la prepotència al poble. Pel que pareix, ha aprés la lliçó.

Temps al temps. Crec que serà cosa de quatre dies. També Aznar era qui era quan va entrar i ara ha tret tot el seu interior.

Anònim ha dit...

La foto!

Vale mas una imagen que 1000 palabras!!!!!

Anònim ha dit...

Que Alarde (perdó, "Alarte) no és humild ho sabem tots ací. Però que se li compare amb Aznar es quasi intolerable.

Anònim ha dit...

Cert, pobre Aznar!