dijous, 15 de gener del 2009

Retornem...

Després d'unes quantes setmanes (ben bé podríem dir que dos mesos i un poc), retornem a l'activitat blogera. I ho fem, abans de res, demanant disculpes a aquells que han entrat en aquests darrers mesos i s'han trobat amb la mateixa notícia. I també desitjant un feliç any 2009.

El cas és que, després d'algunes setmanes donant-li voltes a aquest projecte, decidint si seguim o no, si creixem o no, si invertim més temps o no...hem decidit algunes coses. Bàsicament, en dues idees s'explica tot: anem a deixar de tractar temes que no afecten directament al Barri de la Puríssima i això implica tornar a tindre un ritme d'actualització més llarg del que portàvem abans d'aquesta aturada. Això vol dir que no parlarem de personatges de la política local, ni de serveis que afecten a més zones del municipi, ni de qualsevol altre àmbit d'Alaquàs. Sols del nostre barri, dels seus problemes, necessitats i accions i des de la proximitat. Al cap i a la fi, és la millor manera que hem trobat per continuar. Sigueu, de nou, benvinguts.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Salut,força endavant.

Anònim ha dit...

I per què no parleu de tots els temes. Així mola més la veritat

Anònim ha dit...

Benvinguts de nou! sobretot perquè la blogosfera local estava convertint-se en un desert. Qui fa el que pot no està obligat a més.