divendres, 31 d’octubre del 2008

Plou i plou (IV i final)

Per anar tancant aquest monogràfic sobre com afecten uns quants dies de pluja al nostre municipi, paradoxalment, eixim d'Alaquàs. Però ho fem justificadament, ja que per ací passen uns quants centenars d'alaquasers cada dia. Estem parlant de l'estació de metro de Sant Isidre, on molts esperem (i ens desesperem).

Durant l'estiu començaren a acondicionar aquest abaixador, degut a l'ús que tenia des d'abril pel tall de la C-3. És clar, quan les coses es fan sense planificació, passa el que passa. I en aquesta imatge podeu veure com banyar-se els peus és prou fàcil. Val a dir que MetroValència va construir una mena de sostre d'uralita, però això no evita que l'andana estiga en molt mal estat. Quan plou, és un miracle no xafar un bassal.

Ara que diuen que les obres d'entrada de l'AVE a València estan prou avançades, seria un bon moment per pensar en dir quan va a acabar aquest malson. Perquè la gent comença a estar un poc molesta -tal i com explicarem a la propera entrada- i seria un gest prou lleig que l'AVE arribe al centre i, en canvi, els rodalies no. Com se sol dir, mai plou a gust de tots.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Qué charcos...parece el norte!

Vegonique ha dit...

Y no solo hay que aguantar todo eso, que encima ahora renfe cambia los horarios "para beneficio de los usuarios"... Cuando lo que han hecho ha sido reducir en número de trenes que pasan. Dejando de tal manera que sólo pase un tren a las 8.18, y el siguiente hasta una hora después. ¿A eso hay derecho?
Yo mañana mismo pongo una reclamación.